Aanbod

Aanbod

Geboortefotografie

Intieme fotoshoot van een van de meest bijzondere momenten in het leven. Een fotoreportage van bij de weeën tot na de geboorte.

Newbornfotografie

Thuis fotosessie met jouw pasgeboren baby en de eerste dagen samen.

Kinderfotografie

Unieke momenten vastgelegd. Aan de hand van kinderportretten of shoots tijdens kinderfeestjes en speciale gelegenheden.

Gezinsreportage

Het verhaal van jou en je gezin op een doordeweekse dag, tijdens een uitstap of bij een speciale gelegenheid. Ik volg jullie zo lang als gewenst voor een reeks ongeposeerde beelden.

Cadeaubon

Een uniek geschenk dat je met de jaren alleen maar waardevoller wordt? Doe iemand een fotoshoot cadeau. Kies een formule of bepaal zelf het bedrag. Stuur een mailtje of koop het nu hieronder:

Over mij

Mijn naam is Ursula Cárdenas. Ik ben kinderfotograaf uit Gent met een specialisatie in geboortefotografie en newborn fotoshoots. Mijn  passie voor fotografie begon ver weg en lang geleden, tijdens mijn studies in Peru, waar ik geboren en opgegroeid ben. Toen ik zelf kinderen kreeg, was ik onafgebroken ons gezinsleven aan het documenteren. Regelmatige nog word ik herinnerd aan hoe waardevol de foto's uit die periode zijn. Daarom focus ik mij volledig op geboortereportages, newbornshoots en kinderfotografie. Mijn foto's zijn natuurlijk, ongeposeerd en authentiek. Laat mij jullie verhaal vertellen; laat mij een waardevol moment vastleggen of een memorabele fase documenteren zodat jullie het voor eeuwig kunnen blijven koesteren.

Contact

Ben je geïnteresseerd om een fotoshoot te boeken, of heb je nog enkele vragen? Neem contact op en ik schrijf je zo snel mogelijk terug.

Afbeeldingsresultaat voor instagram logo