About me

Ik ben een Gentse fotograaf gespecialiseerd in kinder- en gezinsfotografie. Ik bied fotoshoots aan zoals "Day in the life" shoots of fotoshoots op verjaardagen, of speciale evenementen als huwelijken of geboortefotografie.

About me

Beauty in general touches me deeply. Photography is my favorite medium to catch this and hug it and cherish it.
I am addicted to nostalgia, I have a very bad memory, and I am very bad with words.
These ingredients keep me behind my camera, catching beautiful moments and telling stories I wouldn't be able to tell in any other way.

About me

Ver weg - in het Andesgebergte van Peru, waar ik ook geboren ben en opgroeide - en lang geleden, op een moment dat ik zonder veel interesse een richting studeerde aan de universiteit, begon ik tegen de stroom in te zwemmen en startte ik met een cursus fotografie. Het waren één-op-één “lessen” gegeven door Carlitos Nishiyama, een kunstenaar en reportagefotograaf met een passie voor de cultuur en leefwereld uit de Andes. Iemand die ik bewonder omwille van zijn erg menselijke kijk.

In die periode veranderde plots mijn leven drastish. Ik leerde de persoon kennen die nu mijn man is, we kregen een kind en verhuisden naar België. Na verloop van tijd begon ik de fotografielessen te missen, en daarom schreef ik me in aan de Academie van Beeldende Kunsten in Gent. Ik voelde me opnieuw tot leven komen en genoot van de geur van ontwikkel- en fixeerproducten en van mezelf op te sluiten in een donkere kamer om er beetje bij beetje mijn eigen afbeeldingen te zien verschijnen. Dit was echt magisch! Maar wat nog belangrijker is: ik begon mijn eigen taal te ontwikkelen, een andere manier om mezelf uit te drukken.
Ons eindwerk werd tentoongesteld voor het publiek. Iets waar ik erg zenuwachtig voor was, maar tegelijkertijd genoot ik ook van de creativiteit en het proces. Later heb ik in Peru nog tentoonstellingen gehouden, waarbij ik ook fotografie begon te combineren met andere kunstvormen.

Na verloop van tijd heb ik wat afstand genomen van het fotograferen. Of ten minste, dat dacht ik, maar eigenlijk, ben ik in die periode overgegaan naar een nieuwe fase in mijn relatie met fotografie. Heel die tijd dat ik dacht dat ik er niet meer mee bezig was, was ik eigenlijk onafgebroken ons gezinsleven en de groei van onze kinderen aan het documenteren.

Ik ben blij dat ik dit gedaan heb! Stel je voor dat al deze foto’s niet bestonden, die tientallen albums die ons eigen verhaal vertellen. Ik weet wel dat iedereen foto’s neemt, soms veel te veel, en dat dit misschien niet speciaal lijkt; maar een verhaal dat verteld wordt door een goede fotograaf is toch net ietsje anders.

Laat me daarom ook jullie verhaal vertellen en een waardevol moment of fase uit jullie leven vastleggen zodat jullie er later naar kunnen terugkijken en het pure en ware moment ervan kunnen herbeleven.

Afbeeldingsresultaat voor instagram logo