Fotosessie borstvoeding thuis

Borstvoeding fotosessie

borstvoeding fotografie

Zou het niet de max zijn als je deze intieme borstvoedingsmomenten met je baby voor altijd zou kunnen vastleggen?

Als plek voor deze fotosessie kozen deze mama en ik voor haar slaapkamer. Zij en haar baby moesten zich op hun gemak voelen en ik had alleen wat natuurlijk licht nodig, dat hier via het raam de slaapkamer binnenviel. We hadden erg veel geluk dat de zon even kwam binnengluren, want deze shoot vond plaats op een van die typische regendagen in de herfst. Via dat raam kregen we de perfecte lichtinval. De sessie verliep gemakkelijk, vlot, gezellig en warm en we spraken af dat we nog zulke shoots zouden doen waarin het borstvoedingsmoment centraal staat, om zo een herinnering op te bouwen van dezelfde situatie, maar dan op verschillende leeftijden van haar kindje. Na de shoot voelde ik mij erg gelukkig dat ik getuige had mogen zijn van zulke mooie momenten, wetende dat de beelden veel waarde zullen hebben voor de mama en haar gezinnetje.

Waar zou jij een borstvoedingsmoment willen vastleggen?

Supergezellig bij jou thuis? Of liever aan de zee met een mooie bewolkte hemel op de achtergrond? Of helemaal vrij, ergens middenin een bos, gehuld in niets meer dan wat zonlicht?
Wat jouw favoriete plek ook is voor een borstvoedingsshoot, Ik help jullie er graag mee! 😉

baby fotografie
baby slaapt

Wil je meer informatie over Ursula Cardenas uit Gent? Aarzel dan niet om Ursula vrijblijvend te contacteren  . Neem een kijkje naar de prijzen en info.Wie weet komt ze jou en jouw baby heel binnenkort op beeld vastleggen.

Kom meer te weten, volg me op Instagram en Facebook

Afbeeldingsresultaat voor instagram logo 

Comments are closed.