fotoshoot voor lentefeest en communie

Fotoshoot voor jouw lentefeest en communie

kinderfotografie

 Wat kunnen we samen doen om de mooitse foto’s te bekomen voor jullie lente- of communiefeest

Geen bandwerk

Ik vind het enorm belangrijk dat de persoonlijkheid van het kind vooropgesteld wordt. Ieder kind is anders en reageert ook anders. Het ene kindje vindt dit leuk, terwijl het andere toch liever iets anders doet. Dit probeer ik dan ook te laten doorschijnen in m’n foto’s.

Dus, we maken unieke foto’s en ik vertik het om aan bandwerk te doen. ;-)

kinderfotografie
kinderfotografie
kinderfotografie
kinderfotografie

De outfit: kies iets waarin je zoon of dochter zich gemakkelijk voelt

Ik heb al kinderen voor m’n les gehad die hun schoentjes zo proper mogelijk proberen te houden (schatig!) en anderen die hun schoenen het liefst zo snel mogelijk uitschoppen.
Meisjes die wiegeren een kleedje aan te trekken en meisjes die zich als roze, glitterende prinses in de wolken voelen.

Een communie- of lentefeest is een bijzondere gelegeheid, dus als je je kind graagb in een speciale outfit steekt, zorg er dan voor dat hij of zij zich er goed bij voelt.

kinderfotografie
kinderfotografie
kinderfotografie

De tijd geven en nemen

 Over het algemeen duren portretseessies ongeveer 30 minuten, maar een verlegen kindje heeft soms wat meer tijd nodig om los te komen. Dus als ik merk dat we wat meer tijd nodig hebben, dan nemen we die tijd gewoon, want we willen toch spontane foto’s, niet?

kinderfotografie
kinderfotografie
kinderfotografie
kinderfotografie

Op locatie

In België kan je niet altijd rekenen op het weer. En toch vind ik het de moeite om eens buiten te komen voor je fotosessie. Want in een park, een bos of aan de zee voelen kinderen zich iets losser en zijn ze spontaner. Ook zonlicht is soms veel mooier dan artificieel licht. We kunnen bijvoorbeel eens een shoot doen bij zonsondergang, kwakende kikkers gaan zoeken, of naar de eendjes in ene vijver gaan kijken.

Als je kiest voor een locatie, denk dan wat er het beste past bij jouw kind. Bij het meisje op deze foto’s vond ik het park bijvoorbeeld de perfecte locatie voor een sprookjesachtig resultaat.

kinderfotografie

Wil je meer informatie over Ursula Cardenas uit Gent? Aarzel dan niet om haar vrijblijvend te contacteren  . Neem een kijkje naar de prijzen en info.

Kom meer te weten, volg me op Instagram en Facebook

Afbeeldingsresultaat voor instagram logo 

Comments are closed.