Gezinsreportages

Gezinsreportage

Het verhaal van jou en je gezin, op zijn puurst

Als fotografe ben ik erg geboeid door kinderen en hun magische speelwereld, maar ik breid dit ook vaak uit naar de ruimere omgeving. Ik vertel graag het verhaal van jou en je gezin of familie op een doordeweekse dag, tijdens een uitstap of bij een speciale gelegenheid.

Manier van werken bij een gezinreportage

Mijn sessies zijn altijd op locatie. Dit betekent dat we niet in een studio poseren, maar dat we ergens eender waar, binnen of buiten, foto's nemen terwijl jullie gewoon doen wat jullie anders zouden doen. Zo zijn we zeker dat jij en je gezin helemaal zichzelf kunnen zijn. Maar ook is er op locatie meer ruimte om te improviseren, wat zorgt voor interessante en unieke beelden.
De bedoeling van een gezinsreportage is dat ik jullie een dag lang schaduw. Het resultaat? Natuurlijke, niet-geposeerde foto’s op zijn puurst. Ik volg jullie naar waar en zolang jullie willen, of dat nu een uurtje koekjes bakken in de keuken, een wandeling door het park, of een weekendje aan zee is.

Wat krijg je na de shoot?

Na afloop van de fotoshoot ontvang je de selectie van de beste bewerkte beelden. Je ontvangt ze in hoge resolutie (om te laten drukken) en in lage resolutie (voor online gebruik). De nabewerking van de foto’s duurt gemiddeld een week.
Indien gewenst kan je ook de bijhorende prints en/of een fotoalbum bestellen.
Deze foto’s zijn ideaal om in het groot aan de muur te hangen, te gebruiken op nieuwjaarskaartjes of te verwerken in cadeautjes voor de familie.
Meer details over dit pakket vind je bij prijzen & info. Hieronder vind je enkele voorbeelden van een gezinsreportage.

Afbeeldingsresultaat voor instagram logo