Gezinsreportages

Gezinsreportage

Unieke gezinsfotoshoot op locatie

Als fotografe ben ik erg geboeid door kinderen en hun magische speelwereld, maar ik breid dit ook vaak uit naar de ruimere omgeving. Ik vertel graag het verhaal van jou en je gezin of familie op een doordeweekse dag, tijdens een uitstap of bij een speciale gelegenheid.

Manier van werken bij een gezinreportage

Mijn sessies zijn altijd op locatie. Dit betekent dat we niet in een studio poseren, maar dat we ergens eender waar, binnen of buiten, foto's nemen terwijl jullie gewoon doen wat jullie anders zouden doen. Zo zijn we zeker dat jij en je gezin helemaal zichzelf kunnen zijn. Maar ook is er op locatie meer ruimte om te improviseren, wat zorgt voor interessante en unieke beelden.
De bedoeling van een gezinsreportage is dat ik jullie een dag lang schaduw. Het resultaat? Natuurlijke, niet-geposeerde foto’s op zijn puurst. Ik volg jullie naar waar en zolang jullie willen, of dat nu een uurtje koekjes bakken in de keuken, een wandeling door het park, of een weekendje aan zee is.

Prijs: vanaf €200

Na afloop van de fotoshoot ontvang je de selectie van de beste bewerkte beelden. Je ontvangt ze in hoge resolutie (om te laten drukken) en in lage resolutie (voor online gebruik). De nabewerking van de foto’s duurt gemiddeld een week.

Deze foto’s zijn ideaal om in het groot aan de muur te hangen, te gebruiken op nieuwjaarskaartjes of te verwerken in cadeautjes voor de familie.

1 uur €200
2 uur €350
3 uur €450
4 uur €560

+/- 40 digitale bewerkte foto's per uur op lage en hoge resolutie
een online galerij die 2 weken online blijft (leuk om met familie en vrienden te delen!)

⋅ Afdrukken op aanvraag
. Prijs voor langer dan 4 uur bespreekbaar.
. Kilometervergoeding buiten Gent: €0,35/km

 

Kom meer te weten, volg me op Instagram en Facebook

Afbeeldingsresultaat voor instagram logo