Kinderfotografie

Kinderfotografie

Binnentreden in de wonderlijke wereld die je zelf vergeten bent.

De kindertijd gaat zo snel voorbij gaat dat unieke momenten vastleggen (ook voor mij als mama) erg belangrijk geworden is. Die momenten vereeuwigen kan aan de hand van kinderportretten of shoots tijdens kinderfeestjes en speciale evenementen.

Manier van werken

Op zoek naar unieke kinderportretten, of een blijvende herinnering aan een kinderfeest of voorstelling? Voor dit soort shoots laten we de kinderen helemaal zichzelf zijn. We laten ze hun ding doen in hun natuurlijke omgeving en leggen dat vast op beeld. Onderzoekend in de tuin, spelend in het zwembad, lachend tussen hun speelgoed of stralend op een podium; het resultaat is een reeks natuurlijke en niet-geposeerde foto’s van kinderen die helemaal in hun element zijn. Zo maken we de magie in hun verbeelding zichtbaar.

Wat krijg je?

Na afloop van de shoot ontvang de beelden uit mijn selectie in lage en hoge resolutie. De nabewerking van de foto’s duurt gemiddeld een week. Indien gewenst kan ik ook fotoprints en albums maken van de fotoshoot.

Meer details over dit pakket vind je bij prijzen & info. Hieronder vind je enkele voorbeelden van mijn kinderportretten of sfeerbeelden.

Afbeeldingsresultaat voor instagram logo