De eerste dagen die wegvliegen

Newbornfotografie


Jouw baby is er eindelijk. Zij/hij is zo zacht, zo fragiel en vooral zo perfect.


De eerste paar weken met je nieuwe baby kan je met niets vergelijken. Het is zo’n ongelooflijk speciale en vluchtige tijd barstensvol emoties waarin jullie zich allemaal aanpassen aan een nieuw leven. Het is alsof je in een rollercoaster zit, en op zo’n moment vol met slapeloze nachten denk je er waarschijnlijk niet meteen aan om deze periode te documenteren, maar ik beloof je dat een newbornreportage een van de dierbaarste souvenirs voor jou en je gezin zullen zijn. Die eerste paar weken gaan in een oogwenk voorbij en je baby verandert zo snel. Daarom vind ik het zo leuk om de kleine details vast te leggen voordat de herinnering aan hoe klein ze waren verdwijnt.

Deze sessie draait rond het vastleggen van de intieme momenten tussen jou en je nieuwe gezinnetje.

Hoe verloopt een newbornfotoshoot?


Deze sessie draait rond het vastleggen van de intieme momenten tussen jou en je nieuwe gezinnetje. Je baby zal de sessie begeleiden.
Gedurende ongeveer anderhalf uur breng ik op een
ontspannen en ongedwongen manier echte momenten in beeld. Geen geposeerde foto’s, geen beertjes, geen mandjes, geen rare pakjes, geen diademen of kroontjes. Puur natuur; sfeerbeelden en portretten.

Het enige wat je hoeft te doen is jezelf zijn en doorgaan met je dagdagelijkse bezigheden. Ik zorg er dan wel voor dat deze momenten gedocumenteerd worden terwijl ze zich voordoen. Ik zal je wel af en toe begeleiden, zodat we ook enkele kunstportretten kunnen maken. 

Prijs: €300

Wat krijg je hiervoor?

+/- 90 min. shoot bij jou thuis
+/- 50 digitale bewerkte foto’s op hoge en lage resolutie zonder en met watermerk
een privé online galerij die 2 weken online blijft (leuk om met familie en vrienden te delen!)

Kilometervergoeding buiten Gent: €0,50/km

Prijs met album*: €500

*FineArt Album 30×30 met zachte cover en laser engraving, 30 pagina’s met ongeveer 50 foto’s.

Heb je nog vragen of wil je graag een sessie boeken, klik dan hier ->

Verzend een bericht