Geboortefotografie

Geboortefotografie

Fotoreportage vanaf de weeën tot na de bevalling

Hoe gaat een geboortereportage in zijn werk?

Voor we iets vastleggen, kom ik graag eens op voorhand langs voor een vrijblijvend gesprek . Hier bespreken we jullie verwachtingen, wensen, vragen en grenzen en maken we al enkele afspraken. Als het wederzijds goed aanvoelt, kunnen jullie me boeken voor jullie geboortereportage.

Het unieke aan een bevalling is dat je niet weet wanneer het zover is. Daarom ben ik vanaf week 38 steeds 24/24 en 7/7 beschikbaar om zo snel mogelijk tot bij jullie te komen wanneer het moment eindelijk aanbreekt. Ongeacht de duur, breng ik het verhaal van het gehele proces in beeld: vanaf de weeën tot een paar uur na de geboorte van je kindje.

Jullie kunnen rekenen op mijn professionele aanpak. Tijdens de weeën en de geboorte probeer ik me zo onzichtbaar mogelijk op te stellen voor jullie, de vroedvrouwen en/of het medisch personeel.

Ook zal ik tijdens het hele gebeuren nooit een flits gebruiken en hou ik me afzijdig. Dankzij het soort lens en de camera die ik gebruik, kan ik vanop afstand toch mooie close-ups maken en prachtige resultaten behalen in moeilijke lichtsituaties.

Na de geboorte, blijf ik — indien gewenst — nog een tot twee uren om ook foto's van de eerste levensuren van jullie kleine baby vast te leggen.

Prijs: €850

Wat krijg je hiervoor?

Voorafgaand vrijblijvend gesprek
24/24 en 7/7 beschikbaarheid vanaf week 37
Nabewerking van de foto's
Alle foto's op hoge resolutie zonder watermerk op USB-stick
Alle foto's op lage resolutie met watermerk
Een prive online galerij die 2 weken online is
Alle verplaatsings- en parkeerkosten tot 20 km buiten Gent
Vanaf 20 km buiten Gent: €0,35/km

Ondertussen zijn er 4 van mijn foto's geselecteerd als finalist in de DocumentaryFamilyAwards, in de "Geboorte" categorie!
3 in 2019 V3 awards, en 1 in 2020 V1 awards.
Bekijk ze hier!

Kom meer te weten, volg me op Instagram en Facebook

Afbeeldingsresultaat voor instagram logo