Geboortefotografie en newborn

Geboortefotografie

Witnessing the miracle of birth is an honour,
during which life and love are felt with incredible intensity.

Heel graag, met hart en ziel, bied ik vanaf nu geboortereportages aan.

Dit is een hele intieme reportage van een van de meest bijzondere momenten uit je leven waarop ik jullie volle vertrouwen zal nodig hebben. Jullie kunnen rekenen op mijn professionele aanpak bij zo'n gebeurtenis. Ik beheers de kunst van onzichtbaarheid en ik stel jullie welzijn op alle vlakken boven alles.

Ongeacht de duur, breng ik het verhaal van het gehele proces in beelden: vanaf de weeën tot een paar uur na de geboorte van je kindje.

Manier van werken:

Ik kom graag eens op voorhand even langs voor een vrijblijvend gesprek. Hier bespreken we jullie verwachtingen, wensen, vragen en grenzen en maken we al enkele afspraken. Als het wederzijds goed aanvoelt, kunnen jullie me boeken voor jullie geboortereportage. Vanaf dat moment, ben ik vanaf week 38 steeds 24/24 en 7/7 beschikbaar om zo snel mogelijk tot bij jullie te komen als het moment eindelijk aanbreekt.

Tijdens de weeën en de geboorte probeer ik me steeds zo onzichtbaar mogelijk op te stellen voor jullie en voor de vroedvrouwen en/of het medisch personeel. Zo zal ik tijdens het hele gebeuren nooit een flits gebruiken en hou ik me ook eerder afzijdig. Dankzij het soort lens en de camera die ik gebruik, kan ik vanop een iets verdere afstand toch nog mooie close-ups maken en in moeilijke lichtsituaties prachtige resultaten behalen. Na de geboorte, blijf ik -indien gewenst - nog een tot twee uren om zo ook nog foto's van de eerste levensuren van jullie kleine baby met zijn ouders en familie vast te leggen.
Aangezien het bij dit soort reportages over enorm intieme foto's gaat, spreek ik met jullie steeds op voorhand af als ik de foto's voor andere zaken zou willen gebruiken. Ik denk hierbij aan het plaatsen op mijn website, of voor gebruik bij een wedstrijd bijvoorbeeld.

De totaalprijs voor deze reportage bedraagt 680 euro.
Meer details over dit pakket vind je bij prijzen&Info.

Voorbeelden van recente geboortereportages kunnen jullie hieronder bekijken:

Newbornfotografie

Met evenveel plezier bied ik ook Newbornfotoshoots aan.

Vind je een geboortereportage toch niets voor jou, maar zou je toch graag mooie beelden hebben van de eerste momenten na de bevalling? Bij deze reportage worden de eerste interacties met het nieuwe lid van de familie vastgelegd. Baby's worden zo snel groot! Met deze soort fotosessie heb je voor altijd een herinnering aan deze gezellige, intieme periode.

Manier van werken

Wil je foto's van de eerste levensuurtjes van je kleintje, of liever iets later wanneer iedereen wat meer tot rust is gekomen? Dit kunnen we op voorhand afspreken en dan leggen we een moment vast dat voor ons allebei past.
Gedurende ongeveer anderhalf uur breng ik op een ontspannen en ongedwongen manier echte momenten in beeld. 

Geen geposeerde foto's, geen beertjes, geen mandjes, geen rare pakjes, geen diademen of kroontjes en zeker geen flits! Puur natuur. Dit wil niet zeggen dat je geen portretten krijgt. Die komen er altijd wel op een spontane manier bij.

De prijs van deze Newbornsessie bedraagt 320 euro.
Hiervoor krijg je alle bewerkte beelden uit mijn selectie zowel in lage als in hoge resolutie. Ik reken enkel verplaatsingskosten (0,35 euro per kilometer) aan voor verplaatsingen buiten Groot-Gent.

Afbeeldingsresultaat voor instagram logo