Geboortefotografie

Geboortefotografie

Witnessing the miracle of birth is an honour,
during which life and love are felt with incredible intensity.

Hoe gaat een geboortereportage in zijn werk?

Voor we iets vastleggen, kom ik graag eens op voorhand langs voor een vrijblijvend gesprek . Hier bespreken we jullie verwachtingen, wensen, vragen en grenzen en maken we al enkele afspraken. Als het wederzijds goed aanvoelt, kunnen jullie me boeken voor jullie geboortereportage.

Het unieke aan een bevalling is dat je niet weet wanneer het zover is. Daarom ben ik vanaf week 38 steeds 24/24 en 7/7 beschikbaar om zo snel mogelijk tot bij jullie te komen wanneer het moment eindelijk aanbreekt. Ongeacht de duur, breng ik het verhaal van het gehele proces in beeld: vanaf de weeën tot een paar uur na de geboorte van je kindje.

Jullie kunnen rekenen op mijn professionele aanpak. Tijdens de weeën en de geboorte probeer ik me zo onzichtbaar mogelijk op te stellen voor jullie, de vroedvrouwen en/of het medisch personeel.

Ook zal ik tijdens het hele gebeuren nooit een flits gebruiken en hou ik me afzijdig. Dankzij het soort lens en de camera die ik gebruik, kan ik vanop afstand toch mooie close-ups maken en prachtige resultaten behalen in moeilijke lichtsituaties.

Na de geboorte, blijf ik — indien gewenst — nog een tot twee uren om ook foto's van de eerste levensuren van jullie kleine baby vast te leggen.

Wat krijg je na de shoot?

Een à twee weken na de shoot ontvang je een USB-stick met de foto’s. Je krijgt een selectie van de beste beelden in hoge en lage resolutie. Indien gewenst kan ik fotoprints maken in verschillende formaten, evenals fotoalbums.

Meer details over dit pakket vind je bij prijzen & info.

Voorbeelden van recente geboortereportages kan je hieronder bekijken:

Afbeeldingsresultaat voor instagram logo